• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Ontdek de échte Italiaanse keuken

  12 april 2018

  #Ninove – vandaag zaterdag 14 april opent aan de Aalstersesteenweg 191 een gloednieuw Italiaans restaurant, en wat voor een!

  Scaramuccia richt zich op de amateur van de authentieke Italiaanse keuken. “Ter gelegenheid van de opening ontvangen we volgende maand iedereen met een glaasje prosecco,” steekt zaakvoerder Werner De Nauw en zijn echtgenote Carina van der Perre van wal. “Scaramuccia onderscheidt zich van de doorsnee pizzeria waar de gerechten aangepast worden aan de Belgische keuken.

  Niet zo bij ons! Wij serveren de artisanale Italiaanse keuken, op basis van dagverse ingrediënten en met huisbereide pasta’s. Bovendien heb je een goede reden om ons regelmatig een bezoek te brengen want maandelijks zetten we een Italiaanse regio in de kijker en serveren we een aantal typische streekgerechten. Wie het land kent, weet dat Italië internationaal genoemd wordt voor zijn lokale gastronomie. Binnenkort hoef je niet te reizen om die heerlijke gerechten te proeven. Uiteraard serveren wij dit alles met een mooie selectie wijnen in een aangenaam kader en met een verzorgde bediening.

  ” De opening van Scaramuccia is voorzien op 14 april. Naast wekelijkse suggesties is er iedere werkdag een verzorgde lunch alsook een weekendmenu met aangepaste wijnen.

  Aalstersesteenweg 191,9400 Ninove. Info: 054 25 62 55 Openingsuren van 11u30 tot 14u30 en van 17u30 tot 22u00. Een website en Facebook-pagina zijn binnenkort beschikbaar.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons