Opendeurweken bij Dilinesoft

  25 november 2021

  DENDERWINDEKE – Dilinesoft is in de regio al meer dan 20 jaar een begrip voor interieurdecoratie. Zij staan voor hoogwaardige producten, scherpe prijzen en een maximale klantentevredenheid.

  Wil je het zelf zien en meemaken?

  Kom dan naar de opendeurweken van Dilinesoft, van 3 tot 17 december, en geniet van 10 % korting.
  Zondag 5 december zijn ze uitzonderlijk geopend van 14 tot 18 uur.

  Deel dit verder en maak kans op de cadeaubon van Dilinesoft ter waarde van € 75.
  De winnaar maken we woensdag 15 december om 18 uur bekend.

  Info: Dilinesoft – Edingsesteenweg 271 Denderwindeke.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons