Optredens zorgen voor aangenaam ‘Weekend van de klant’

    02 oktober 2021

    NINOVE –De vzw Ninoverend organiseerde zaterdag 02 oktober, samen met de stad en het Ninia Shopping Center, het ‘Weekend van de klant’.

    Er was een actie opgezet, waarbij je in het winkelkerngebied waardebonnen van € 25 kon winnen, voor een totaalbedrag van € 4.000. In Ninia ging het om giftcards.

    Op 11 oktober worden alle winnaars getrokken en verwittigd.

    Optredens

    Het Ninia Shopping Center organiseerde in samenwerking met Jeroen Events ook enkele optredens. De klanten konden deze zeer waarderen, zodat de sfeer er al snel helemaal in zat.

    In de voormiddag ging John Leo als eerste van start. Daarna was het in de namiddag de beurt aan Davy Gillis om de hits af te vuren over de terrassen en de wandelgangen van het shopping center.

    Wim Soutaer mocht het muzikale ‘Weekend van de klant’ succesvol afsluiten.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons