Outdoors by Just M: een nieuw terrasconcept

    18 mei 2021

    NINOVE – Aperoplanken, bowls, een glaasje wijn of een cocktail: vanaf woensdag 19 mei kun je er van genieten bij ‘Outdoors by Just M’, een tijdelijk terrasconcept. Het restaurant werkt samen met wijnwinkel Les Terroirs.

    Het terras aan de Centrumlaan zal open zijn van woensdag tot zaterdag, telkens van 16 uur tot 22 uur.

    Terras

    Nathalie Deraedt: “We hopen op droog weer om al onze klanten terug met open armen te kunnen ontvangen. Gezellig genieten van een glaasje wijn of cocktail met een aperoplank erbij of een hongertje stillen met één van onze bowls. Onze planken en bowls kun je trouwens ook meennemen. Aangezien enkel het terras open is, hangen ook wij af van de weergoden. Hou dus onze Facebook-pagina in de gaten voor onze ‘open of niet’-barometer.”

    Restaurant

    Samen met chef Jonathan De Geyseleer kijkt ze echt uit naar 9 juni.

    “We hopen, dat we dan onze deuren mogen openen om mensen binnen te ontvangen. We hebben alles een beetje omgedraaid en gaan werken met menu’s van 3 en 4 gangen. Als het sluitingsuur wat ruimer is, schakelen we naar een 5-gangenmenu. Dan openen we terug ’s middags met een heerlijk lunchmenu en kleine gerechten van de kaart. Chef Jonathan heeft al een heerlijk vleesmenu in gedachten om onze klanten terug culinair te verwennen.”

    Wijn

    Just M begint een samenwerking met wijnwinkel Les Terroirs, de starterswinkel op het Oudstrijdersplein.

    “Maxim Adriaans voorziet ons van een prachtige selectie heerlijke wijn, zowel op de kaart als in de menu’s met aangepaste wijn. We kijken heel hard naar uit naar deze samenwerking. Op die manier hopen we het stadsgevoel in Ninove nog groter te maken. Dichter bij huis kan niet.”

    Info: Just M.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons