PakskesEtalage in plaats van PakskesMet

    10 december 2021

    NINOVE – De deelnemende handelszaken van de Biezenstraat tonen tijdens de eindejaarperiode in een PakskesEtalage wat ze hebben aan te bieden.

    De geplande PakskesMet in de Biezenstraat op 11 december was geannuleerd door de gekende omstandigheden. De 17 deelnemende Ninoofse ondernemers zochten naar alternatieven. Na veel wikken en wegen kwamen ze met een alternatief initiatief: een PakskesEtalage.

    Etalage

    In de Lavendelstraat, rechtover de geschenkenwinkel à La Bonheur, richten zij tijdens de eindejaarperiode een gezellige etalage in met hun producten. Je kunt er niet winkelen, maar binnenkijken en je verwonderen om nadien online bij de ondernemers te bestellen, kan uiteraard wel. Als dat niet corona-veilig is.

    Passeer dus eens de komende tijd, wanneer je in de stad je inkopen doet. Je ziet er keramiek, lokaal lekkers, verzorgingsproducten, illustratiewerk, kaartjes en boekjes, thee uit Denderwindeke en nog veel meer. Kortom, originele Ninoofse cadeautjes voor je geliefden.

    De Biezenstraat plant alsnog een PakskesMet in 2022.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons