‘Passione Di Pizza’ verhuist in het voorjaar 2020 van Centrumlaan naar Aalstersesteenweg.

    28 november 2019

    NINOVE – ‘Mangiare bene per vivere meglio’: goed eten om beter te leven. Dat blijft het moto van Carmelo Vassalo. In de eerste week van maart 2020 verhuist hij naar een grotere locatie: een pand aan de Aalstersesteenweg 191.

    Carmelo is 33 en startte begin dit jaar zijn pizzeria ‘Passione Di Pizza’ aan de Centrumlaan. Hij wist zich al snel een tevreden cliënteel op te bouwen. “We maken lekkere en echt Italiaanse pizza’s van goede kwaliteit en hebben tevreden klanten. Ik wil Ninove blijvend in contact brengen met de goede Italiaanse keuken en la cucina della nona, de keuken van de grootmoeder.”

    Vrij snel doken echter problemen op met de bewoners en mede-eigenaars van het appartementsgebouw, waar Carmelo zijn pizzeria op het gelijkvloers uitbaat. Liever dan zich te verliezen in administratieve en juridische procedures, wil hij zijn aandacht houden op wat voor hem het belangrijkste is. “Ik geef mijn droom niet op. Ik ben echt gemotiveerd om verder te doen.”

    Recent kwam een pand van een vroeger eethuis vrij aan de Aalstersesteenweg, net op de hoek met de Okegembaan. “Het is een nieuwe locatie met veel passage. Daar kan ik naast de pizzeria ook een restaurant voorzien. We zullen het mooi inrichten en aankleden. Natuurlijk blijven we als Italiaanse familie ons best doen met mijn schoonmama als goede kokkin en schoonpappa in de zaal. Wij werken aan die familiale sfeer en de klanten appreciëren dit.”

    Carmelo plant de verhuis naar de Aalstersesteenweg begin maart 2020. Tot zolang kunnen liefhebbers van de echte Italiaanse pizza terecht op de Centrumlaan 36.

    Info: Passione Di Pizza.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons