Pizza Hut opende nieuwe vestiging in Ninove

    08 juni 2022

    NINOVE – De Amerikaanse pizzaketen Pizza Hut opende woensdag 08 juni een nieuwe vestiging aan de Brusselstraat 114.

    Pizza Hut is de grootste restaurantketen ter wereld, gespecialiseerd in pizza’s. Het bedrijf is opgericht in 1958 door de broers Dan en Frank Carney, twee studenten. Zij openden hun eerste restaurant op een druk kruispunt in Witchita (Kansas-USA).

    Ninove

    De nieuwe vestiging in Ninove is beter gekend als de locatie, waar jarenlang autobenodigdheden Johny Timmermans was gevestigd, ter hoogte van het drukke kruispunt met de Brusselsesteenweg. Voortaan kan je er terecht voor vers bereide pizza’s.

    Pizza Hut Ninove met filiaalhouder Sharon D’Haeseleer is momenteel open voor Take-Out of Dine-In. Je kan dus ter plaatse eten of afhalen. Vanaf 22 juni starten de leveringen aan huis.

    Openingsuren

    Zondag tot donderdag: van 11.30 uur tot 22 uur.

    Vrijdag tot zaterdag: van 11.30 uur tot 23 uur.

    Info: Pizza Hut – 054-500 831.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons