• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

Provincie promoot lokaal winkelen en ondernemen met overzichtelijke webpagina

09 april 2020

OOST-VLAANDEREN — De provincie vindt lokaal winkelen en ondernemen heel belangrijk. Daarom bundelt ze de vele initiatieven, die de lokale besturen nemen ter ondersteuning en promotie van de plaatselijke handel en horeca. Je vindt deze op een overzichtelijke webpagina.

De corona-maatregelen van de federale en de Vlaamse overheden beperken de verplaatsingen zoveel mogelijk. Daarom is de consument nu meer dan ooit aangewezen om in zijn of haar directe omgeving te winkelen.

Op de provinciale webpagina ‘Lokaal winkelen en ondernemen’ kun je terecht om een overzicht van geopende winkels, afhaaldiensten en thuisleveringen te raadplegen. Op die manier weet de consument welke lokale handelaar voor hem of haar ter beschikking staat.

Info: lokaal winkelen en ondernemenlokaal winkelen in Ninove.

MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.