Provincie promoot lokaal winkelen en ondernemen met overzichtelijke webpagina

    09 april 2020

    OOST-VLAANDEREN — De provincie vindt lokaal winkelen en ondernemen heel belangrijk. Daarom bundelt ze de vele initiatieven, die de lokale besturen nemen ter ondersteuning en promotie van de plaatselijke handel en horeca. Je vindt deze op een overzichtelijke webpagina.

    De corona-maatregelen van de federale en de Vlaamse overheden beperken de verplaatsingen zoveel mogelijk. Daarom is de consument nu meer dan ooit aangewezen om in zijn of haar directe omgeving te winkelen.

    Op de provinciale webpagina ‘Lokaal winkelen en ondernemen’ kun je terecht om een overzicht van geopende winkels, afhaaldiensten en thuisleveringen te raadplegen. Op die manier weet de consument welke lokale handelaar voor hem of haar ter beschikking staat.

    Info: lokaal winkelen en ondernemenlokaal winkelen in Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons