Proximus-winkel verhuist naar nieuw pand op hoek Kaardeloodstraat-Centrumlaan

    30 mei 2020

    NINOVE – De Proximus-vestiging verkast van het Ninia Shopping Center naar een nieuw en ruim winkelpand op de hoek van de Kaardeloodstraat en de Centrumlaan. De nieuwe winkel opent vrijdag 5 juni de deuren.

    De telefoniewinkel behoorde tot de eerste zaken bij de opening van het winkelcentrum. Proximus was daarheen verhuisd uit het voormalig RTT-gebouw op de Graanmarkt, waar de concullega’s van Telenet inmiddels hun intrek hebben genomen.

    Achteraan, kant Koepoortstraat, behoudt Proximus nog altijd de technische telecominstallatie om de dekking te verzekeren. De rest van het RTT-gebouw maakt plaats voor nieuwbouw appartementen.

    In het Ninia Shopping Center was het contract afgelopen en diende zich een kans aan in een winkelpand op de hoek van de Kaardeloostraat en de Centrumlaan. Die verhuis past in de aanpak van Proximus om duidelijk zichtbaar en centraal aanwezig te zijn in het centrum van de steden. Het concept van de telefoonwinkel blijft ongewijzigd.

    Inmiddels is de vrijgekomen winkelruimte in het Shopping Center nog niet verhuurd. Er was een kandidaat, maar door de corona-perikelen is de overeenkomst niet doorgegaan. Er zijn wel onderhandelingen bezig met een andere geïnteresseerde zaak.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons