Nieuwe winkel Pure Lifestyle komt naar Ninia

    18 augustus 2018

    NINOVE – Pure Lifestyle opent binnenkort een nieuwe winkel in het Ninia shopping center

    Zopas zijn de verbouwingen gestart van het voormalige Mexx-winkelpand in het shoppingcenter. Daar komt een nieuwe winkel van Pure Lifestyle. Die zal een oppervlakte hebben van bijna 800 m²; er komt een verdieping bij. De winkelruimte is dus gespreid over twee verdiepingen, waarmee deze drie maal groter zal zijn dan in het huidige pand aan het Oudstrijdersplein.

    Pure Lifestyle is een snel groeiende Apple Authorised Reseller uit Ninove met een jarenlange ervaring in én een passie voor Apple. Je zal er onder meer terecht kunnen voor Mac, Ipad, Iphone, Apple Watch en Ipod. Ook de afdeling van het interieur zal ruim aan bod komen.

    De opening is voorzien eind oktober, begin november. 

    GNE   Foto’s Giovanni Neckebroeck 

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons