Restaurant Hof Ter Eycken failliet verklaard

  01 juni 2020

  NINOVE/GENT – De ondernemingsrechtbank van Gent, afdeling Dendermonde, sprak op 19 mei j.l. het faillissement uit over dit vermaard sterrenrestaurant langs de Aalstersesteenweg.

  Chef Philippe Vanheule baatte samen met zijn echtgenote het restaurant uit sinds 1986 en had eind vorig jaar aangekondigd te willen stoppen in juni 2020.

  Hof Ter Eycken had toen nogmaals een Michelinster gehaald (de 25ste al) en een score van 16 op 20 in de Gault & Millau.

  Meester Marge Pieters is aangesteld tot curator.

  Info: Hof Ter Eycken

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons