• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Restaurantketen Chitir Chicken weldra in Ninia Shopping Center

  10 maart 2021

  NINOVE – De nieuwste hype in het land van de snelle hap luistert naar de naam Chitir Chicken. Deze keten komt nu ook naar Ninove met een filiaal in het Ninia Shopping Center.

  Chitir Chicken komt in het voormalige winkelpand van Blokker, naast de ingang langs de Hendrik Vangassenstraat.

  Kruidenmix

  “We zijn zelf verrast door het succes en de snelheid waarmee we groeien, maar blijkbaar valt ons product in de smaak”, vertelt de Oost-Vlaamse ondernemer Yuruk. Samen met een vennoot runt hij de keten en werkt hij met franchisenemers.

  “Al onze recepten zijn in ons thuisland ontwikkeld. We hebben veel werk gestoken in de zoektocht naar de juiste kruidenmix. De samenstelling is geheim en telt meer dan vijftig verschillende specerijen. Daarnaast paneren we onze kip altijd ter plaatse. Dat maakt de snacks minder vettig dan deze van de concurrentie.”

  Vandaar ook de keuze voor Chitir Chicken, wat in het Turks zoveel betekent als krokante kip.

  “Wij serveren fast-good, geen fastfood. We zetten in op kwaliteit en gezellig tafelen. Die visie slaat overduidelijk aan, want we krijgen van over de hele wereld vragen om onder onze vlag een restaurant te openen.”

  Opening

  Yuruk is ervan overtuigd, dat ook Ninove zit te wachten op de komst van de krokante kip.

  De verbouwingwerken zijn al enkele maanden aan de gang en naderen hun afwerking. Voor de kleintjes is een uitgebreide speelhoek in de zaak geplaatst.

  De vestiging van Chitir Chicken gaat open, zodra de corona-maatregelen dit toelaten. Normaal zal dit dus vanaf begin mei zijn.

  GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons