Robin’s Pedal Bikeshop biedt service aan elke fietser

    22 augustus 2022

    NEIGEM – Robin Van Goethem opende zondag 21 augustus zijn fietsenzaak Pedal Bikeshop aan de Halsesteenweg.

    Helemaal nieuw is de ‘Pedal Bikeshop’ niet. Tot voor kort was daar ‘Fietsen Gino’ gevestigd. Voortaan baat Robin Van Goethem deze uit. Een logische stap, zo vertelde hij ons.

    Droom

    “Van op school zit ik al in de fietsenwereld. Ik heb onder andere de montage gedaan van Eddy Merckx-fietsen. Via een aantal fietsenwinkels heb ik steeds meer ervaring opgedaan. Het was altijd mijn droom om ooit zelf een zaak te beginnen, maar dat lag niet eenvoudig.”

    Tot enkele maanden terug Gino hem vroeg of hij interesse had om zijn zaak over te nemen. Lang hoefden Robin en zijn vrouw Kelly Langendries daarover niet na te denken.

    “Ik woon hier vlakbij op de Halsesteenweg en kan te voet komen werken. De drempel om uiteindelijk de stap te zetten was dus klein. Gino heeft me een goede zaak nagelaten en het was voor mij toch een eer, dat hij me kwam vragen.”

    Totale gamma

    Kelly komt zelf niet in de zaak, aangezien zij op de Halsesteenweg haar eigen kapsalon ‘Hairlooks by Kelly’ uitbaat. Al zal ze natuurlijk af en toe wel helpen en Robin ondersteunen. “We doen dat met hart en ziel, alle twee samen.”

    Robin zal uiteraard zijn eigen stempel drukken op Gino’s zaak.

    “Dat zal gaandeweg wel gebeuren. In de winkel heb ik bijvoorbeeld al wat aanpassingen gedaan op het vlak van decoratie. Ik wil het totale gamma kunnen aanbieden voor de fietser: zowel de beginner als diegenen, die wat meer competitief zijn gericht.”

    Iedereen is welkom bij Pedal Bikeshop. Alle info kun je nu al lezen op de FB-pagina, binnenkort op de eigen webstek.

    Praktisch

    • Pedal Bikeshop
      Halsesteenweg 408 9403 Neigem
    • Openingsuren
      – Maandag: 9.30 uur tot 12.30 uur – 14 uur tot 18 uur.
      – Dinsdag: 9.30 uur tot 12.30 uur – 14 uur tot 18 uur.
      – Woensdag: 9.30 uur tot 12.30 uur – 14 uur tot 18 uur.
      – Donderdag: gesloten.
      – Vrijdag: 9.30 uur tot 12.30 uur – 14 uur tot 18 uur.
      – Zaterdag: 9 uur tot 16 uur.

    Info: Pedal Bikeshop.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons