Rommelmarkten zijn terug op het Niniaplein

    09 augustus 2021

    NINOVE – Na een lange afwezigheid zijn de rommelmarkten terug opgestart. Zondag 8 augustus had de eerste markt van het jaar plaats op het Niniaplein langsheen de Centrumlaan.

    Het volledige plein stond vol standjes met allerhande spullen, die nog een tweede of derde leven verdienen. Wat voor de ene overbodig is, kan voor iemand anders een ideaal koopje zijn.

    Je kon er ook terecht aan een stand met info over blindengeleidehonden en voor een inzamelactie van plastic dopjes ten voordele van de ‘Vrienden der Blinden Koksijde’.

    Rommelmarkt

    Ingrid Van Cleemputte staat in voor de organisatie aan het Niniaplein. “Normaal starten we elk jaar in april en staan we hier tot oktober, steeds op de tweede zondag van de maand. Dit jaar is dit slechts de eerste markt, die we mochten organiseren.”

    Dit jaar zullen hier nog twee rommelmarkten plaatsvinden. “Dat zullen de zondagen 12 september en 10 oktober zijn, steeds vanaf 8 uur tot 15 uur op het Niniaplein. Dat zijn datums, die snuisteraars en koopjesjager zeker moeten noteren.”

    Info: Vrienden der blinden.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons