• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

Sermant zoekt dringend personeel

08 juni 2021

MEERBEKE – Roel Van Den Steen is voor zijn zaak Sermant op zoek naar geschikt personeel. Op korte termijn gaat het om zeker twee nieuwe werkkrachten.

Sermant in de Sint-Berlindisstraat is een familiezaak, gekend in de streek als specialist voor ijzerwaren, gereedschap, huishoudartikelen, drogisterij, schoolbenodigdheden en gasflessen.

Niet alleen voor de huur maar ook voor de aankoop van horecamateriaal kan je er terecht.

Personeel

Om dat alles goed te kunnen beheren heeft een zaak geschikte medewerkers nodig.

Roel Van Den Steen: “Eigenlijk zoeken we twee personeelsleden. Op korte termijn hebben we nood aan een winkelbediende voor de verkoop, liefst met enige technische kennis. Maar we hebben eveneens een technieker nodig, die de herstellingen en dergelijke kan opvolgen. De werknemers staan ook in voor het klaarzetten en nakijken bij terugkomst van het verhuurde horecamateriaal. Door het ruime assortiment kunnen we dus een gevarieerde job aanbieden.”

Info: mocht je interesse hebben, contacteer dan Sermant via 054- 33 26 69 of info@sermant.be.

MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.