Sinterklaasactie bij Pedal Bikeshop

    05 november 2023

    NEIGEM – De fietsenzaak aan de Halsesteenweg schenkt gratis een fietshelm bij de aankoop van een kinderfiets, van 3 november tot en met 15 december.

    Omdat Sinterklaas de veiligheid van kinderen hoog in het vaandel draagt, schenkt Robin Van Goethem van de Pedal Bikeshop een fietshelm ter waarde van € 55 bij de aankoop van een kinderfiets tot en met 12 jaar.

    Gedurende de actieperiode kunnen kinderen ook hun sinterklaastekeningen binnenbrengen in de fietsenzaak. Wanneer de actie eindigt op vrijdag 15 december, zullen de kunstpieten er de mooiste uitkiezen. De Sint heeft voor de winnaar alvast een cadeautje apart gezet.

    Bikefitting

    Pedal Bikeshop heeft ook actieprijzen voor alle stockmodellen. Op sommige fietsen van Ridley en Sensa kun je tot wel 20 % korting krijgen.

    Nog meer goed nieuws. De fietsenzaak is gestart met een nieuw service: ergonomische bikefitting. Specifiek bedoeld voor de sportievere fietsers om hun positie op de fiets te optimaliseren aan de hand van videoanalyse. Heb jij rugklachten, zadelpijn of andere ongemakkelijkheden tijdens de rit? Maak dan een afspraak.

    Info: Pedal Bikeshop.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons