Spar Winnik lanceert unieke spaaractie voor voetbalprentjes

    27 januari 2024

    DENDERWINDEKE – Kris Borloo van de Spar-vestiging langs de Edingsesteenweg gaf zaterdag 27 januari de speekwoordelijke aftrap voor een eigen voetbalprentjesactie. Tot groot genoegen van de talrijk opgekomen geïnteresseerden.

    Nee, het gaat niet over het zoveelste plakboek met internationale sterren, maar wel met lokale voetballers en begeleiders.

    “We hebben 325 spelers en begeleiders van KV Eendracht Winnik vooraf gefotografeerd”, legde de zaakvoerder ons uit. “Deze foto’s zijn omgetoverd tot prachtige voetbalplaatjes, waarmee onze klanten hun eigen stickerboek kunnen volplakken. Het is een unieke manier om de lokale  voetbalgemeenschap in de schijnwerpers te plaatsen.”

    Gedurende de weken na de start van de actie ontvangen de Spar-klanten bij elke aankoopschijf van € 15 een zakje met deze voetbalprentjes cadeau.

    “Het belooft een spannende race te worden om elk album vol te krijgen. We organiseerden zaterdag 27 januari de aftrap voor deze actie. Alle spelers konden hun persoonlijk album ophalen. Wij trakteerden tussen 11 uur en 14 uur op een pakje friet en een drankje; voor de ouders was er Witkap.”

    De publieke belangstelling zaterdag was alvast een bewijs, dat de lokale gemeenschap dit een mooi initiatief vindt. Je moet trouwens niet van Winnik zijn om de voetbalprentjes te verzamelen en in het album te kleven.

    Info: Spar Denderwindeke.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons