Stadsbestuur weigert vergunning voor KMO-units in Okegem

    27 september 2021

    NINOVE – Het schepencollege heeft maandag 27 september geen vergunning toegekend voor de bouw van 14 KMO-units op de terreinen van Meubelen Gies aan de Hazeleerstraat.

    De weigering is gebaseerd op drie elementen, aldus schepen voor ruimtelijke ordening Katie Coppens (Samen): “Er is de grootschaligheid van het project, de grote impact op de mobiliteit en het fietspad dat aan de ontsluiting van dit terrein voorbijkomt.”

    Een goedkeuring onder voorwaarden zag het stadsbestuur niet zitten. “Het leek ons niet meteen evident welke voorwaarden we konden opleggen om die grootschaligheid en mobiliteitsimpact tegen te gaan.”

    Volgens schepen Coppens zullen de aanvragers zeker in beroep gaan bij de bestendige deputatie van Oost-Vlaanderen.

    Het dossier is met de weigering dus bijlange niet beslecht.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons