Stekskeseditie van Nienofske Straffe Kaffee

    23 januari 2024

    NINOVE – Jaro Goubert brengt ter gelegenheid van carnaval een speciale fles uit van zijn koffielikeur: genummerd en gepersonaliseerd met een verwijzing naar de lucifernijverheid van weleer.

    Carnaval Ninove komt dichterbij en zoals de afgelopen 3 jaar ook een speciale editie van de Nienofske Straffe Kaffee.

    “Dit jaar brengen we een ode aan de jarenlange lucifernijverheid van onze stad”, aldus zaakvoerder Goubert. “Er zijn drie verschillende elementen van de Ninoofse luciferdoosjes in terug te vinden. De ridders met het schild van Ninove Match Merckx & Co, de algemene lay-out van Nervia Match en de bekende vlammen van de Union Allumettière.”

    Die speciale fles is een hebbeding voor de liefhebbers-verzamelaars: een beperkte oplage van 99 exemplaren, genummerd en gepersonaliseerd met een bijpassende luciferdoos van ‘Union Match’.

    Info: bestellen kan via Nienofske Straffe Kaffee tot 18 februari en zolang de voorraad strekt.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons