Steun jouw favoriete zaak met een waardebon

    20 april 2020

    REGIO – Wil je jouw favoriete uitbater(s) nu al steunen in deze bizarre tijden? Dat kan door waardebonnen te kopen via #horecacomeback.

    Wellicht mis je het: aan de toog met je vrienden, een brunch in het weekend, dat heerlijke gerecht op restaurant.

    De horecazaken waren de eerste, die de deuren moesten dicht houden. Wellicht zullen ze ook bij de laatste bedrijven zijn om te mogen opstarten.

    Toch kun je hen nu al steunen via #horecacomeback. Op deze site kan je een waardebon kopen van jouw favoriete horecazaak.

    Vind je ze nog niet? Aarzel dan niet om hen aan te moedigen zich te registreren.

    Dit initiatief kwam tot stand door een samenwerking over alle concurrentiegrenzen heen. Bedrijven en federaties gaven hieraan hun steun en investeren op die manier in een sector, die ons nauw aan het hart ligt.

    Info: #horecacomeback.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons