Streetfood Architects hield 2de Discovery Day

    24 oktober 2023

    NINOVE – Met goed 320 aanwezigen mag zaakvoerder Bruno Van der Haeghen best tevreden zijn over de 2de editie van de Discovery Day, maandag 23 oktober.

    Het doel van dit evenement is potentiële klanten te laten kennismaken met het volledige gamma van Streetfood Architects.

    “Ten aanzien van vorig jaar hebben we heel veel nieuwe dingen en nieuw apparatuur omdat we constant investeren in het bedrijf”, vertelde Bruno ons. “We passen ons aan de vraag van de markt aan en creëren ook nieuwe vraag. Veel gerechten, die we maken, brengen we hier in kleinere porties, zodat de mensen van alles kunnen proeven. We kunnen eigenlijk een volledige culinaire reis rond de wereld brengen bij hen thuis, bij bedrijven, op parkings.”

    Met de donkere dagen in aantocht is het ook geen probleem om dit binnen te organiseren. “Los van onze foodtrucks hebben we foodcubes, waarmee we binnen, om het even waar, de catering kunnen organiseren. Van de kelder tot een verdieping of het dak van een appartement. Alles kan.”

    Nieuw

    De keuken is sterk uitgebreid, ook met nieuwe mensen en gerechten. “Zo brengen we voor de winterperiode truffelpuree met varkenshaasje en tataki van rund. We doen echt een heel andere keuken naast onze streetfood. We zijn er constant mee bezig: ik ga slapen en word met nieuwe ideeën wakker. Zelf hebben wij heel weinig tijd; als we iets doen, gaan we eten en al ziende leer je veel. We proberen zelf nieuwe dingen uit, ook op vraag van de klanten met wie we regelmatig in een sparringgesprek gaan. We hebben chefs, die samen met mij dan alles op punt zetten om het te brengen op een budgettair toegankelijke manier en met de mogelijkheid om vele mensen tegelijk te bedienen. Snel, lekker, goed en veel blijft ons doel.”

    Coco Glazuur

    Zijn partner Deborah Leemans staat vooral in voor de administratie, de medewerkers en de keuken als het hart van het bedrijf.

    “Met mijn eenmanszaak Coco Glazuur doen we de patisserie. Dat zijn de luxe pasteitjes: gepersonaliseerde eclairs, cakes, cupcakes. Geïnteresseerden kunnen hier vandaag komen proeven of me contacteren om te bespreken wat ze graag wensen. Ik maak proefpakketjes als ze op voorhand willen proeven.”

    Een van de geïnteresseerde aanwezige fijnproevers was Peter uit Zulte. “We zagen de advertentie op Facebook. Onze zoon trouwt volgend jaar en we willen het feest op een dergelijke manier organiseren. We komen eens kijken en het valt reuze mee.”

    Info: Streetfood ArchitectsCoco Glazuur.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons