‘Streetfood Architects’ laten zien wat ze in huis hebben

    14 november 2022

    NINOVE – Zaakvoerder Bruno Van der Haeghen en zijn team lieten maandag 7 november hun (potentiële) klanten een culinaire ontdekkingstocht beleven op het gebied van streetfood.

    “De opkomst vandaag is boven verwachting”, zegde ons een enthousiaste Bruno Van der Haeghen. “Het is de eerste keer dat we dit doen. We wilden ons echt kenbaar maken, want ‘Streetfood Architects’ is ondertussen veel meer dan de pastabekertjes en de pizza waarmee we vroeger zijn gestart. En dus willen we de huidige en de toekomstige klanten laten zien wie we zijn, wat we doen en kunnen. We willen het hen vooral laten beleven, dat is immers onze core business. We blijven ook constant zoeken naar vernieuwing in onze gerechten, we investeren voortdurend in ons bedrijf.”

    Klanten

    De gasten konden tijdens de discovery day in eventhal The Mauritz volop proeven en genieten van al het lekkers: de klassiekers van streetfood in een modern jasje.

    “Iedereen is voor ons een potentiële klant. We komen zowel bij particulieren als bedrijven langs. Onze gerechten zijn immers voor iedereen toegankelijk: lekkere dingen, tof gepresenteerd en budgetvriendelijk.”

    Dat kon onder andere Joshua getuigen. “Het is een leuk concept om zowel de gerechten als de zaakvoerders beter te leren kennen. Afgelopen zomer hebben we op het bedrijf voor het zomerfeest twee wagens gehuurd. Het was een heel groot succes met veel enthousiaste werknemers.”

    “Het is een heel mooi concept en super lekker”, vulden andere gasten aan. “Een heel goede formule met veel keuze, ook geschikt voor privéfeestjes.”

    Info: Streetfood Architects.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons