Succesvolle start van nieuwe Ninoofse Burger King

    13 July 2021

    NINOVE – Hamburgerrestaurant Burger King opende dinsdag 13 juli de deuren. Naar deze nagelnieuwe vestiging langsheen de Elisabethlaan hebben velen blijkbaar halsreikend uitgekeken. Het was meteen een drukke start voor het personeel van de Burger King-vestiging, de eerste in de Denderstreek.

    Het gebouw is in het recordtempo van 5 maand opgetrokken. De afbraak van de woningen en de carwash ging half februari van start. Vandaag, half juli, gingen de deuren van het restaurant open.

    De verantwoordelijken waren alvast tevreden met de opstart, alles verliep vlot. We waren maandagavond 12 juli al even langs geweest op de test-/proefdag.

    Regio

    Danny Ceulemans van Burger King : “We zijn tevreden dat we de Ninovieters, en met uitbreiding de streek van Aalst-Geraardsbergen, kunnen laten genieten van onze lekkere burgers. We werken met verse producten die we ter plaatse versnijden, zoals de tomaten, sla en ajuin. Hiermee onderscheiden we ons, samen met de bereidingswijze van onze smoking burgers.”

    Franchisenemer Yves Loncke had er alvast een goed oog in. Samen met het 30-tal medewerkers staat hij in voor de vlotte en vriendelijke bediening aan de klanten, die kunnen kiezen uit goed 20 verschillende burgers.

    De vestiging trekt extra de aandacht, door de opvallend grote lichtreclame, die hoog boven de omgeving uitsteekt. Het gaat om de grootste reclametotem van Burger King in België.

    De eerste klanten waren dinsdag 13 juli alvast vol lof over de service en uiteraard over hun hamburgers.

    Verspreid over twee verdiepingen zijn er 120 zitplaatsen. Bij mooi weer kun je ook op het terras genieten van jouw burger.

    En voor de kinderen is een grote speelhoek voorzien, gespreid over de twee etages.

    De zaak is alle dagen geopend, van 10.30 uur tot 23 uur (vr/za. tot 1 uur) en beschikt over een drive-in.

    Info: Burger King Ninove.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons