• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Supermarktconcern Jumbo heeft interesse voor Ninouter

  19 februari 2021

  NINOVE – De Nederlandse supermarktketen zoekt momenteel ‘supergemotiveerde mensen’ voor een nieuwe supermarkt in de regio Ninove. Volgens onze informatie zou de nieuwe vestiging kunnen komen op het winkelpark Ninouter aan de Brakelsesteenweg.

  Toen het schepencollege van Ninove op 05 januari 2021 na een lange juridische strijd een vergunning moest afleveren voor Ninouter, lieten wij ook Jan Du Bois aan het woord van projectontwikkelaar Mitiska.

  Jumbo

  Op onze vraag of Jumbo eveneens interesse had om zich daar te vestigen, antwoordde hij: “Die Nederlandse supermarktketen is een sterke groeier en zoekt overal om nieuwe vestigingen te openen. Ze zijn ook geïnteresseerd in Ninouter.”

  De Nederlandse supermarktketen is sinds 2019 actief in België. Eerst met 3 vestigingen over de grens, momenteel zijn er 8 en in 2021 wil Jumbo nog 10 nieuwe winkels openen in Vlaanderen.

  Op de website van Jumbo staan inmiddels vacatures voor verschillende functies voor de regio Ninove: een storemanager, medewerkers aan de kassa en voor de afdelingen groenten & fruit, droge voeding en vers.

  Aanvraag

  Een dergelijk bedrijf zal niet zomaar een vacaturecampagne voeren als er geen zekerheid is, dat een vestiging in Ninove echt wel mogelijk is.

  “Het klopt, dat bij de stad een aanvraag is ingediend voor een tweede supermarkt in Ninouter”, bevestigt schepen van lokale economie Alain Triest (Open VLD). “Maar daarover is nog geen beslissing gevallen. Er was een vergunning voor de vestiging van één supermarkt op de winkelpark en nu dus de aanvraag voor een tweede. Dit dossier is momenteel in onderzoek.”

  Mitiska hoopt het winkelpark te openen in het tweede kwartaal van 2022. Dan zullen ook de wegenwerken voor de herinrichting van de Brakelsesteenweg zijn afgerond.

  Info: Jumbo.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons