Tiemen en Deborah baten voortaan Sint-Annakamer uit

    31 oktober 2023

    NINOVE – Het gekende café op de hoek van de Biezenstraat en de Dekenijstraat heeft nieuwe uitbaters. Tiemen Gijssels en Deborah Baeyens staan vanaf 1 november achter de toog.

    Greet Jacques tapte hier op 30 september de laatste Witkappen en een maand later zijn haar opvolgers gekend: Tiemen en Deborah. Zij heropenen woensdag 1 november om 10 uur de Sint-Annakamer.

    Beiden wonen in de onmiddellijk buurt en zijn dus vertrouwd met de zaak, al hebben ze geen horeca-achtergrond. “Toen we hoorden, dat de zaak over te nemen was, hebben wij eens geïnformeerd. Van het een kwam het ander en we hebben ons kandidaat gesteld.”

    Bruine kroeg

    Dat ze specifiek dit café wilden overnemen, is niet toevallig. “Onze voorkeur gaat zeker uit naar de ‘bruine kroegen’, die niet zo dik gezaaid zijn. We zouden dit hier graag ook zo houden. Uiteraard is het interieur nu wat opgefrist, maar het is de bedoeling dat dit café blijft zoals het was. Dat geldt ook voor de drankenkaart. Bij Greet draaide de Sint-Annakamer goed, dus waarom daar drastisch aan veranderen? Mochten we na verloop van tijd zelf andere ideeën hebben of klanten zouden een bepaalde vraag hebben, dan kunnen we natuurlijk nieuwe zaken proberen. Laten we eerst zien hoe het vlot.”

    Voorlopig blijven ze beiden nog werken, het zal dus plannen worden.

    “De openingsuren en de sluitingsdag veranderen niet, maar op zondagnamiddag zal de Sint-Annakamer wel open zijn. Op dinsdag, zaterdag en zondag openen we vanaf 10 uur, in de week na de middag.”

    Het zal voor Tiemen en Deborah wel een hele uitdaging zijn, maar met een gekend café als de Sint-Annakamer in het hart van Ninove zal dat zeker lukken. Alvast afspraak voor hun eerste tap, woensdag 1 november vanaf 10 uur.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons