• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Toch Michelinsterren ondanks de verplichte sluitingen

  11 januari 2021

  ALGEMEEN – De nieuwe Michelingids van België en Luxemburg is in Mons voorgesteld met een vertraging van twee maand. Voor onze regio behouden drie restaurants hun ster.

  Door de corona-crisis was de ceremonie met twee maand verdaagd. Het blijft een merkwaardige zaak hoe de inspecteurs er in het rampenjaar voor de horeca toch in slaagden om alle restaurants te controleren en te quoteren.

  Gwendal Poullennec (internationaal directeur) stak bij de bekendmaking de horeca een hart onder de riem: “De mensen uit het vak staan al maanden voor ongekende uitdagingen. Ik wil de chefs en eigenaars feliciteren met de passie, vindingrijkheid en het ondernemerschap, dat ze dit jaar hebben laten zien. Zodra de situatie het toeliet, hebben onze inspecteurs alles gedaan om zo snel mogelijk opnieuw actief te zijn in de Benelux.”

  Regio

  In onze regio behouden drie restaurants hun ster:

  • Kelderman (Aalst)
  • ’t Overhamme (Aalst)
  • Sir Kwinten (Sint-Kwintens-Lennik/Gooik).

  Info: Michelin 2021.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons