Traditie van Witte Donderdag brengt volk naar centrum

    14 april 2022

    NINOVE – Na een onderbreking van 2 jaar kon Witte Donderdag opnieuw doorgaan in het handelscentrum. Ninoverend zorgde voor animatie en optredens voor de kooplustigen.

    In de verschillende winkelstraten was er animatie door de paashazen ‘De Hazige Tantes’ en zorgde de Colby Musicband voor een streepje muziek. In de Lavendelstraat boden de volksspelen amusement bij groot en klein.

    Her en der in het stadscentrum stonden springkastelen opgesteld. Op het plein voor het Ninia Shopping Center vond een autoshow plaats.

    Ook versierden de handelaars hun etalages of stonden buiten met een kraampje.

    Optredens

    Op de Graanmarkt traden verschillende muzikanten op. De coverband Seven Times Crazy mocht de spits afbijten, waarna zanger Robby Longo, bekend is van ‘The Voice’, het publiek op de terrasjes kon vermaken.

    Tot slot mocht de Ketnetband de jeugdige fans enthousiasmeren.

    Door het mooie weer deden de terrasjes goede zaken op deze donderdag voor Pasen.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons