Transport L. Van Bogaert werkt samen met Van Snick-Evens

  15 december 2023

  GOOIK/HAMME – Het transportbedrijf LVB uit Hamme wordt hoofdaandeelhouder in het familiebedrijf Van Snick-Evens uit Gooik.

  Transport L. Van Bogaert (LVB) is al 88 jaar een vaste waarde in de Belgische transportsector. Het bedrijf besliste om een samenwerking aan te gaan met het Gooikse Van Snick-Evens. Dat laatste is sinds 1959 actief als nationaal en internationaal transportbedrijf.

  Win-win

  LVB wordt hoofdaandeelhouder met Bart Malfliet als gedelegeerd bestuurder: “Wij zoeken bij LVB altijd naar nieuwe opportuniteiten. Van Snick-Evens is een gekende speler in Vlaams-Brabant. Ik geloof, dat onze samenwerking voor de beide partijen groeikansen met zich meebrengt. Wij kunnen onze gezamenlijke ervaring gebruiken om Van Snick-Evens terug op een niveau hoger te brengen. Door deze diversificatie kan LVB nu aan zijn huidig cliënteel ook koeltransport aanbieden. Een win-win! Bovendien is de ligging van Van Snick-Evens een grote troef. Zo hebben we voor onze chauffeurs en klanten een extra uitvalsbasis om onze transporten te organiseren.”

  Eddy Van Snick is pensioengerechtigd en vond in Bart Malfliet en LVB een uitstekende opvolger en partner. “LVB heeft dezelfde ingesteldheid om de klant optimaal te bedienen. Uiteraard staan wij als bestuurders nog elke dag ter beschikking en ten dienste van onze klanten. Op deze wijze zet het levenswerk van wijlen Maurice zich verder.”

  Info: Transport L. Van BogaertVan Snick-Evens.

  MLI

  V.l.n.r.: Eric Van Snick, Bart Malfliet en Eddy Van Snick.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons