Twee Argenta-kantoren onder één dak

    19 oktober 2023

    NINOVE/VOORDE – Het Argenta-kantoor in Voorde zal vanaf 2 november geïntegreerd zijn in het Ninoofse kantoor aan de Brusselstraat. Zo komt alle expertise onder één dak.

    De beide Argenta-kantoren werkten de laatste tijd steeds vaker samen. Daarom is besloten om de dienstverlening van beide samen te brengen in één kantoor.

    Afscheid

    Het kantoor in Voorde sluit. Klanten van dit kantoor kunnen voortaan in het kantoor in Ninove terecht. Renata stopt bij Argenta, maar Stijn blijft aan boord.

    “Met een dubbel gevoel geef ik mijn Argenta-fakkel graag door aan Tibo, kantoorhouder in Ninove”, aldus Renata tot haar klanten. “Het was voor mij een eer om jarenlang jullie Argenta-aanspreekpunt te zijn. Ik heb mijn job bijna 30 jaar gedaan met hart en ziel, jullie hebben mijn leven kleur gegeven. Maar ik heb er ook alle vertrouwen in, dat Tibo en zijn team jullie met veel enthousiasme en kennis verder zullen helpen. Ik wil jullie oprecht bedanken. Ik ga jullie missen.”

    Ninove

    De Ninoofse kantoorhouder Tibo Van den Abbeele beschikt over een ruime bancaire ervaring en kent het reilen en zeilen van de financiële wereld door en door.

    Een team van getalenteerde relatiebeheerders staat hem bij. Ook Stijn Ysewijn, voor de klanten van Voorde een vertrouwd gezicht, zal het team vervoegen. Tibo en zijn medewerkers zijn de ideale gesprekspartners en denken samen met de klanten na over hun financieel welzijn. In het kantoor in Ninove staan ze klaar met een uitgebreid team experten.

    • Stefanie, Glenn, Bart, Maxime, Sonny, Stijn en Tibo staan je bij voor bankieren.
    • Glenn, Sonny, Stijn en Tibo helpen je met beleggen, vermogensplanning en nalatenschappen.
    • Bij Stefanie, Bart, Maxime en Tibo kun je terecht voor lenen en verzekeren.

    Praktisch

    Tot en met vrijdag 27 oktober kunnen de klanten hun verrichtingen nog doen in Voorde. Vanaf donderdag 2 november zijn ze van harte welkom in het kantoor aan de Brusselstraat in Ninove.

    • Kantooradres: Brusselstraat 61, 9400 Ninove.
    • Telefoon: 054-33 43 47.
    • E-mail: ninove@argenta.be.
    • De bankautomaat in de Brusselstraat blijft beschikbaar. De bankautomaat in Voorde verdwijnt.
    • Naast het kantoor (in de Pollarestraat) zijn vier gratis parkeerplaatsen bestemd voor de klanten.

    Info en openingsuren: Argenta Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons