UNIZO lanceert online platform met Ninoofse handelszaken

    02 april 2020

    NINOVE – De lokale afdeling van UNIZO stelt het platform ninovekoopt.be voor. Daarop vind je alle Ninoofse zaken, waar je online kunt winkelen.

    “Het zoeken naar oplossingen voor klanten zit ons als ondernemer in de genen”, aldus Wachtelaer Thijs. Hij is secretaris/penningmeester UNIZO-Ninove. “Ook in deze surreële periode, waar onze activiteit als handelaar en ondernemer moeilijk bereikbaar is, zijn we creatief om onze klanten te helpen.”

    UNIZO Ninove gaat een stapje verder. “We bundelen onze krachten om handelaars uit groot-Ninove gratis te ondersteunen en lanceren ninovekoopt.be. Dit is een online platform, waar klanten online kunnen gaan shoppen bij onze honderden Ninoofse handelaars.”

    Dit is niet zomaar een zoveelste online platform. “Integendeel. Ninovekoopt.be is een unieke online plek, waar duizenden mensen heel eenvoudig hun weg kunnen vinden naar alles wat ze nodig hebben: kleding, verzorging, voeding, speelgoed, doe-het-zelf, creatieve zaken enzovoort. Ga zelf een kijkje nemen en surf in het rond. Zo geven we onze Ninoofse handelszaken samen een duwtje in de rug geven.”

    Info: ninovekoopt.be.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons