Unizo zoekt de starter van het jaar

    06 januari 2022

    OOST-VLAANDEREN – De zelfstandigenonderneming Unizo gaat voor de achtste maal op rij op zoek naar de ‘Starter van het Jaar’. Ondernemers kunnen tot uiterlijk 28 januari middernacht hun kandidatuur indienen.

    Naar jaarlijkse traditie gaat Unizo op zoek naar inspirerende boegbeelden voor (startende) ondernemers. Dit jaar is de vijver om uit te vissen extra groot, ondanks de corona-crisis.

    Stijging

    Jos Vermeiren (gedelegeerd bestuurder Unizo Oost-Vlaanderen): “Met exact 16.295 starters in 2021 tekenden we een stijging op van 10,22 % tegenover 2020. Nochtans waren de omstandigheden de afgelopen tijd extra uitdagend. Maar het ondernemersvirus is duidelijk sterker dan het corona-virus. De nieuwe generatie startende ondernemers zet vooral in op digitalisering. Dat kunnen we alleen maar toejuichen; de afgelopen twee jaar lagen daar veel opportuniteiten.”

    Vorig jaar sleepte het Oost-Vlaamse ‘Puzzle in a Bag’ die titel in de wacht. Sindsdien gaat het hard voor zaakvoerders Niels Desot en Dimitri Devroe. Deze zomer lanceerden zij hun puzzels met succes in Duitsland en Frankrijk; 2022 brengt nog meer groei.

    Criteria

    Gaat de award in 2022 opnieuw naar een Oost-Vlaams bedrijf? Unizo Oost-Vlaanderen hoopt alvast van wel en lanceert een warme oproep voor sterke startersdossiers.

    • Zelfstandige ondernemers in hoofdberoep of bijberoepers, die in 2021 de overstap maakten naar hoofdberoep, komen in aanmerking.
    • De ondernemer moet zijn gestart tussen 1 januari 2021 en 31 december 2021 (beide data inbegrepen) in het Vlaams of Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
    • De kandidatuurstelling loopt tot 28 januari middernacht. Begin februari is er een provinciale presentatie, eind februari kennen we de nationale winnaar.

    Info: Unizo – Starter van het jaar.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons