Van Asbroek viert 30 jaar

    24 oktober 2022

    REGIO – De specialist in werk- en promokledij Van Asbroek bestaat 30 jaar. De firma viert dat met opendeurdagen, acties en klantenkortingen.

    “Eigenlijk zijn we in het prille begin klein gestart met de verkoop van werkbroeken en handschoenen op allerlei markten”, vertelt zaakvoerder Jochen Van Droogenbroeck. “We openden een eerste winkel in Ternat in 1992 en vijf jaar later kwam een vestiging in Ophasselt. Tenslotte startten we een derde winkel: eerst in Aalst, nu in Erpe-Mere. We zijn gespecialiseerd in de verkoop van werk- en promotiekleding en tellen inmiddels zo’n 13.000 klanten uit heel het land.”

    Van Asbroek is inderdaad een grote naam in de sector. Zo verkopen ze onder meer de grootste collectie werkkledij van Snickers en zijn ze een van de enige twee verdelers van Baak werkschoenen.

    Voordelen

    Die 30 jaar wil de firma niet onopgemerkt laten voorbijgaan, tot groot voordeel van de klanten. In de vestiging in Ophasselt hebben opendeurdagen plaats, met heel wat acties en kortingen.

    “Op 28 en 29 oktober krijgen de klanten bij bepaalde aankopen een gratis uitrusting. Dat kan gaan van hoodies en duffelbags tot toolkits en bodywarmers. Bovendien geven we van 28 oktober tot 5 november 15 % korting in onze drie vestigingen. Van onze parkingsales in Ophasselt, met kortingen tot 70 %, verwacht ik veel succes.”

    Praktisch

    • Adres: Van Asbroek, Brambroek 13 Ophasselt.
    • Acties: op 28 oktober (10 tot 20 uur) en 29 oktober (9 tot 17 uur).

    GGM

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons