Veeloo opent nieuwe belevingstoonzaal

    23 april 2024

    NINOVE – Veeloo, het lokaal en Belgisch merk van elektrische fietsen, opent vrijdag 26 april het nieuwe test- en adviescenter aan de Centrumlaan 93.

    Exact 6 jaar geleden opende in Ninove de eerst Veeloo-winkel. Later zijn ook in Aalst en Dendermonde test- en adviescentra opgericht. De oorspronkelijke locatie in de Langemuntstraat was al even uit zijn voegen aan het barsten.

    Trots

    Met de nieuwe locatie op de Centrumlaan opent Veeloo zijn meest complete winkel. Deze is 5 keer groter dan de vorige en beschikt over een indoor testbaan, net als in Dendermonde.

    “Ik ben bijzonder trots op deze realisatie: een uitstekende ligging, veel licht en ruimte”, vertelt Jens, de zaakvoerder van Veeloo. “Maar vooral trots omdat we dit als Veeloo-team samen hebben gerealiseerd. Collega’s hebben extra uren geklopt om de inrichting van de winkel in minder dan 3 weken klaar te stomen.”

    Beleving

    Met de Colruyt als buur, zullen ze niet langer de vraag krijgen waar de winkel in Ninove is gevestigd. “Met deze nieuwe winkel willen we vooral de beleving voor de aanschaf van een elektrische fiets naar een hoger niveau tillen. Een overzichtelijke uitstalling van al onze fietsen en accessoires, een koffiehoek en een indoor testbaan moeten de beleving compleet maken.”

    Veeloo heeft vaste openingsuren. “Maar omdat we graag onze tijd nemen voor klanten, is een afspraak maken aangeraden. Dat kan ook ’s avonds en in het weekend.”

    Vrijdag 26 en zaterdag 27 april 2024 is het lanceringsweekend van Veeloo aan de Centrumlaan 93 in Ninove.

    Info: Veeloo.

    MLI

     

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons