Veeloo start eigen overnameprogramma

    07 maart 2024

    NINOVE – Je oude e-bike is geld waard voor Veeloo. Het Belgische merk van elektrische fietsen met vestigingen in Ninove, Aalst en Dendermonde is dit jaar gestart met een eigen overnameprogramma voor fietsen.

    Het kopen en verkopen van een tweedehands elektrische fiets is vaak een delicaat gegeven omdat je als koper de historiek van de fiets niet kent. Ook als verkoper zie je er vaak tegen op om deze online aan te bieden. Daar hebben de mensen van Veeloo nu een oplossing voor bedacht. Op die manier zetten ze ook nog eens het duurzame karakter van hun merk in de verf.

    Overname

    “Dit jaar bestaat Veeloo 6 jaar”, vertelt Jens De Mulder van Veeloo. “We merken, dat onze eerste klanten ook al eens een nieuwe e-bike willen. Daarom bieden we hen een duurzame oplossing aan. Ons recyclageprogramma is goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van de klant. Door een overnamepremie voor hun oude elektrische fiets, besparen ze bij de aankoop van een nieuwe fiets onmiddellijk wat geld. Wij zetten de overgenomen fietsen volledig in orde en bieden deze als een betrouwbare tweedehandsfiets met 1 jaar garantie opnieuw aan.”

    Service

    Fietsenhandelaars nemen wel vaker fietsen over, maar het is vrij uniek, dat een merk van e-bikes dit in eigen beheer opzet. “De focus van dit overnameprogramma ligt vooral op de eigen fietsen. Mensen, die een Veeloo kopen, kunnen er in de toekomst dus ook op rekenen, dat wij deze overnemen als ze de behoefte hebben om zich een nieuwe fiets aan te schaffen.”

    Door deze bijkomende service wil Veeloo het service level nog wat verder opkrikken.

    Benieuwd hoeveel overname je voor jouw elektrische fiets krijgt.? Neem een kijkje op Veeloo-overname.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons