Veeloo verhuist dit voorjaar naar Centrumlaan

    10 februari 2024

    NINOVE – Met de verhuis van de Langemuntstraat 8 naar de Centrumlaan 93 vergroot Veeloo stevig de beschikbare oppervlakte.

    Veeloo, biedt een gamma aan eigen samengestelde elektrische fietsen met kwaliteitsonderdelen van topmerken als Bosch en Shimano.

    De fietsenzaak staat voor een persoonlijke aanpak en een uitmuntende service en wil het comfort van de e-bike dichter bij de gebruiker brengen. Een team van professionals staat daarvoor in. Ze komen vrijblijvend langs voor een gratis testrit op locatie en begeleiden je om de elektrische fiets te kiezen, die perfect bij jou past. De mobiele servicewagens gaan dagelijks de weg op voor onderhoud en herstelling op locatie.

    In de Veeloo-winkels van Aalst, Dendermonde en Ninove kan je steeds terecht voor een testrit en advies.

    Ninove

    Die visie en aanpak zijn meteen dé hoofdredenen waarom klanten kiezen voor een Veeloo, ook in Ninove. In primeur kunnen we nu al meegeven, dat de winkel in het voorjaar verhuist.

    Na meer dan 5 jaar barst de locatie aan de Langemuntstraat-Graanmarkt immers uit haar voegen. Veeloo blijft in het stadscentrum van Ninove, maar verhuist naar de Centrumlaan 93; meteen een stevige uitbreiding van de oppervlakte.

    Tot aan de verhuis blijft de Veeloo-winkel actief in de Langemuntstraat.

    Info: Veeloo.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons