Veeloo zet in op beleving met nieuw test- en adviescentrum

    16 juni 2022

    REGIO – Veeloo Dendermonde verhuist deze maand naar een nieuwe locatie. Dit Belgisch merk van elektrische fietsen met vestigingen in Ninove, Aalst en Dendermonde, verlaat het centrum van Dendermonde en opent een nieuw test- en adviescentrum op de N416 richting Schoonaarde.

    “Voor het eerst sinds de opstart van Veeloo verlaten we het stadscentrum met een van onze winkels”, vertelt Jens De Mulder (zaakvoerder van Veeloo). “Dit doen we niet zomaar. Verschillende factoren hebben ertoe geleid, dat we op zoek gingen naar een nieuwe locatie in Groot-Dendermonde. De nieuwe locatie heeft volgens ons voldoende troeven om Veeloo in Dendermonde en daarbuiten verder uit te bouwen.”

    Al enkele jaren op rij brengt Veeloo verschillende elektrische stadsfietsen op de markt. Vanaf dit jaar worden hun e-bikes 100 % in België geassembleerd.

    Beleving

    “We zijn geen klassieke fietsenwinkel”, gaat Jens verder. “We brengen ons eigen merk op de markt met kwaliteitsonderdelen, die je uiteraard ook op andere fietsenmerken kan aantreffen. Wij hebben geen uitgebreid gamma, maar focussen op enkele modellen. Hierdoor kennen we onze fietsen door en door. Omdat we naast kwaliteit vooral de focus leggen op de klantenservice, gaan we met onze nieuwe winkel nog een stapje verder om bezoekers een unieke beleving mee te geven. De nieuwe locatie is gelegen langsheen de Schelde, wat een ideale uitvalbasis vormt voor een rustige testrit. Maar de nieuwe locatie is ook nog eens ruim genoeg om onze droom van een indoor testbaan waar te maken.”

    Naast een indoor testparcours is ook een netwerkhoek voorzien om workshops te organiseren rond veilig fietsen.

    Openingsweekend

    • Veeloo Dendermonde aan Eegene 2, opent vrijdag 17 juni de deuren. Tijdens het openingsweekend is iedereen van harte welkom om kennis te maken met de nieuwste fietsen en dit met een hapje en drankje erbij.
    • Openingsweekend:
      – vrijdag 17 juni van 18 uur t.e.m. 21 uur,
      – zaterdag 18 juni van 14 uur t.e.m. 18 uur,
      – zondag 19 juni van 10 uur t.e.m. 16 uur.

    Info: Veeloo.

     

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons