Veeloo zoekt creatieve geesten voor nieuwe modelnaam

    04 februari 2022

    REGIO – Het Belgisch merk van elektrische fietsen zoekt een leuke naam voor een van de stadsfietsen, die ze dit jaar op de markt brengen. De winnaar ontvangt een exemplaar ter waarde van ongeveer € 3.000.

    Veeloo heeft vestigingen in Ninove, Aalst en Dendermonde. Hun concept met all-in service aan huis is vrij uniek in België omdat alles in eigen beheer gebeurt.

    Jaarlijkse brengen ze een gamma e-bikes op de markt onder de eigen merknaam.

    Naam

    Ook dit jaar plannen ze enkele nieuwe modellen. Voor een ervan zoeken ze nog een leuke modelnaam. In het verleden zijn al fietsen gelanceerd met namen zoals: Waterloo, Milano, Neroo, Espoo, Oyo. Ook dit keer willen ze een naam die eindigt op ‘o’ of ‘oo’.

    Jens De Mulder (zaakvoerder Veeloo): “Wij zitten niet verlegen om een actie-stunt. Vorig jaar zochten we testpersonen voor een nieuwe type e-bike, maar dat was een 1 aprilgrap. Gesmaakt door velen, maar ook niet door iedereen. Deze keer zijn we bloedserieus: voor een van onze nieuwe modellen zoeken we een leuke naam. De persoon, die de winnende naam heeft bedacht, krijgt van ons zo’n e-bike cadeau.”

    Wedstrijd

    Creatieve geesten kunnen nu voorstellen indienen om deze nieuwe e-bike een naam te geven. Bedenk een originele modelnaam eindigend op ‘o’ of ‘oo’ en motiveer waarom je hiervoor kiest.

    De beste drie voorstellen worden beloond; de uiteindelijke winnaar krijgt deze zomer als eerste de nieuwe e-bike in een kleur naar keuze. Het zou gaan om een elektrische fiets zoals te zien is op de afbeelding, met een Bosch middenmotor en een prijskaartje van ongeveer € 3.000.

    Deelnemen kan tot 20 februari 2022.

    Info: Veeloo creativo.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons