• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Veeloo zoekt testpersonen

  27 maart 2021

  REGIO – Voor een nieuw type elektrische fiets is Veeloo op zoek naar een ruim testpubliek.

  Veeloo is een vrij nieuw Belgisch merk van elektrische fietsen met vestigingen in Ninove, Aalst en Dendermonde. Het concept met all-in service aan huis is vernieuwend.

  Dat geldt ook voor de nieuwste generatie elektrische fiets, die ze nu willen voorstellen. Het gaat op een elektrische fiets met enkele unieke en hoogtechnologische eigenschappen. Zo zal de tweewieler zijn uitgerust met een ingebouwd GPS-systeem, ABS met anti-val sensor en een accu, die zichzelf oplaadt met zonne-energie.

  Daarom zoekt Veeloo een ruim testpubliek, dat de nieuwste e-bike gedurende minstens 1 maand wil uitproberen.

  Praktisch

  • Wie komt in aanmerking?
   – Je bent tussen 12 en 80 jaar.
   – Je kan fietsen, maar ervaring met elektrische fietsen is niet noodzakelijk.
   – Je woont in een straal van 10 km rond Ninove, Aalst of Dendermonde.
  • Inschrijven: via de website Veeloo testpersonen.
  • De levering van de testfietsen zal aan huis gebeuren vanaf 1 april en na afspraak volgens de huidige corona maatregelen.

  Info: Veeloo.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons