• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Vernieuwde en ruime Spar Denderwindeke vanaf 19 november

  15 november 2020

  DENDERWINDEKE – Kris Borloo werd in juli ’94  eigenaar van de Spar op de Edingsesteenweg 313. Gezien het succes van deze winkel was het tijd om uit te breiden.

  De nieuwe vestiging bevindt zich net naast de huidige, maar is stukken ruimer. Daardoor zal logischerwijze het aanbod uitgebreider zijn. Vooral de bakkerij wint aan ruimte in de winkel.

  Kris brengt ook een assortiment van streekproducten, aangeboden door lokale leveranciers. Naast verschillende soorten kaas en streekbier kun je er bloemen van ‘Onverbloemd’ kopen.

  Vanaf zondag 15 tot en met woensdag 18 november is de Spar gesloten. Dan wordt alles aangevuld.

  Donderdag 19 november verwelkomen Kris en zijn team alle klanten in hun nieuwe winkel. Bij aankopen vanaf € 35 krijg je gedurende vier dagen als extraatje een fles Oostenrijkse wijn.

  Info: Spar Denderwindeke.

  BDB

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons