Vernieuwde Topdagen onder stralende omstandigheden

    24 juni 2023

    NINOVE – De Ninoofse handelaars en de dienst lokale economie organiseren zaterdag 24 en zondag 25 juni een topweekend met braderie, straatanimaties, springkastelen, optredens, lekker eten en drinken.

    De kraampjes staan vanaf de Centrumlaan langs het Oudstrijdersplein, de Langemuntstraat, de Beverstraat, tot de Biezenstraat en de Lavendelstraat.

    De eerste dag zorgde alvast voor een gezellige sfeer in de winkelstraten en op de terrassen in het centrum.

    De straten werden opgefleurd met palmbomen en strandzetels, en er weerklonk muziek.

    Het is de eerste maal, dat de handelaars zelf instaan voor de organisatie van die tweedaagse en het is de bedoeling dit de komende jaren verder uit te bouwen.

    Kraampjes

    Elke handelaar zet iets speciaal in de kijker aan een kraampje, er zijn koopjes te doen en er staan drank- en eetstandjes opgesteld.

    Zowel zaterdag als zondag zijn er enkele optredens voorzien ter hoogte van het Oud Stadhuis. Voor de kleinsten staan verschillende springkastelen verspreid over het centrum.

    Optredens

    Zaterdag traden verschillende dansgroepen op en op zaterdagavond is er nog een dj-set als gezellige afsluiter van de eerste Topdag.

    Het programma op zondagnamiddag tussen 14 en 18 uur: sumoworstelen, deelnemen aan volksspelen of een ontmoeting versieren met Minnie en Mickey Mouse.

    Op het podium treden een aantal artiesten op: Poot en Vijverman, Jens van de Regi Academy, de Gooikse coverband Uppelink en Jan Trompet als afsluiter.

    Bij de deelnemende handelaars krijg je een bon. Elk afgestempeld en ingevuld exemplaar geeft je de kans om een van de waardebonnen te winnen, die de organisatoren na afloop van de tweedaagse verloten.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons