• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Vinnie’s Easy Food Fair in voormalig pand Pure Lifestyle

  06 maart 2021

  NINOVE – Philippe Van Laeren opent nog deze lente een nieuwe foodstore aan het Oudstrijdersplein in het stadscentrum.

  De voormalige uitbater van Phils’ café, nu gekend als traiteur Philippe, verbouwt momenteel het oude pand van Pure Lifestyle.

  Hij opent er binnenkort een traiteurzaak, waar je huisbereide gerechten aan budgetvriendelijke prijzen zal kunnen afhalen of ter plaatse consumeren.

  Philippe Van Laeren mikt op een breed publiek, dat er op elk moment van de dag terecht kan voor ontbijt of lunch. Daarnaast zal ook de toevallige passant op het terras kunnen genieten van huisbereid ijs.

  Info: Traiteur Philippe.

  JTR

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons