Voor liefhebbers van landelijke gezelligheid

    28 mei 2021

    NEDERHASSELT – Woonwinkel ‘Gezellig landelijk’ zet in het weekend van 5 en 6 juni letterlijk de deuren open. Breng een bezoek aan Keienberg 1 en maak kans op een waardebon van € 25.

    Evy De Prez is sinds januari gestart met ‘Gezellig landelijk’, een woonwinkel met vooral landelijke decoratie voor binnen en buiten.

    “De oorspronkelijke winkelruimte bleek al snel te klein en dus breidde ik uit naar ons woongedeelte. Op die manier hebben de klanten ook een idee om de eigen leefruimte in te richten. Zowat alles wat hier staat draagt mijn eigen voorkeur weg. We werken met verschillende leveranciers en kunnen daardoor een vrij groot gamma aanbieden.”

    Buiten

    De winkel ademt letterlijk een aangenaam rustgevend aroma uit, maar ook de tuin spreekt eenzelfde taal.

    “Ook buiten kun je het gezellig maken. We hebben hier een ruime keuze aan teppanyaki, bloembakken, waterelementen en vuurschalen. Kortom alles om sfeer en warmte in jouw tuin te brengen.”

    Liefhebbers van landelijke gezelligheid vinden hier hun gading voor zichzelf of als cadeau.

    Opendeur

    Een kijkje nemen kan alvast tijdens de opendeurdagen van 5 en 6 juni, doorlopend van 10 tot 18 uur.

    “We demonstreren onze teppanyaki, zorgen voor een hapje en een drankje en hebben een cadeautje voor elke bezoeker. Je kunt deelnemen aan een wedstrijd voor een van de 2 cadeaubonnen ter waarde van elk € 25. Zondagavond maken we via onze Facebook-pagina de winnaars bekend.”

    Ninofmedia mag ook een waardebon van € 25 wegschenken. Deel dit artikel op onze FB-pagina en win de bon.

    Info: Gezellig landelijkFB Gezellig landelijk.

    MLI

     

     

     

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons