Voorbereidingen ‘Wintertijd Ninove feest’ gestart

    05 december 2021

    NINOVE – De eindejaarevenementen in het stadscentrum starten vanaf vrijdag 10 december. Hiervoor zijn de hulpjes van de kerstman begonnen met de voorbereidingen.

    De handelsvereniging Ninoverend en de stad Ninove halen ondermeer een reuzenrad naar het Niniaplein. Hierbij komen ook het huisje van de kerstman en een pakjesopslag te staan. De opbouw start midden komende week.

    Sophie De Strycker van Ninoverend, is samen met Els, Geert, Petra en Kristof van carnavalsvereniging De Moesjkes bezig met de decoratie van de huisjes.

    Hiervoor moeten ze ook tal van pakjes voorzien van geschenkpapier. De hangar, waar normaal carnavalswagens worden gemaakt, is tijdelijk omgetoverd tot de werkplaats van de kerstman.

    Wintertijd Ninove feest: vanaf 10 december in het centrum.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons