Wibra België failliet verklaard – Gevolgen voor vestigingen in de regio

    08 oktober 2020

    NINOVE – Wibra België heeft donderdag 8 oktober de boeken neergelegd. Alle Wibra-winkels in ons land blijven vanaf vrijdag 9 oktober gesloten. Dat geldt ook voor de Ninoofse vestiging in de Beverstraat.

    De Nederlandse eigenaars van Wibra wilden in een afgeslankte versie een doorstart maken: met 36 van de 81 winkels en 183 in plaats van de 439 personeelsleden. Dat is alsnog niet gelukt. Het zou wel de bedoeling blijven om een deel van de activiteiten te redden.

    Na het faillissement van Brantano is dit de tweede faling van een kledingketen. In het eerste geval is inmiddels een gedeeltelijke oplossing bereikt en maakt de Ninoofse vestiging deel uit van de heropstart later.

    Voor de Wibra-personeelsleden is het momenteel afwachten. In de regio zijn er naast Ninove nog vestigingen in Aalst en Geraardsbergen.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons