• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Wibra houdt 36 winkels over voor doorstart – Niet in Ninove

  12 oktober 2020
  De Wibra-vestiging in Aalst

  NINOVE – De discountketen Wibra zal met 36 winkels en 183 personeelsleden een doorstart maken. De vestigingen in Ninove en Geraardsbergen staan niet op deze lijst, wel de winkel in Aalst.

  Wibra België legde donderdag 8 oktober de boeken neer. De dag nadien waren al onderhandelingen gevoerd voor een doorstart in een afgeslankte versie.

  De ondernemingsrechtbank in Dendermonde moet het overnameplan nog formeel goedkeuren. De rechter-commissaris gaf alvast een gunstig advies.

  Winkels

  36 van de 81 winkels en 183 van de 439 personeelsleden kunnen blijven. Voor onze regio is dat in Aalst, maar niet in Ninove en Geraardsbergen. De werknemers, die aan boord blijven, behouden hun loonvoorwaarden.

  Het hoofdkantoor in Temse zou blijven bestaan, net als de volgende winkels: Borgerhout, Merksem, Aalst, Leuven, Geel, Mortsel, Oostende (2), Schaarbeek (2), Luik, Etterbeek, Eeklo, Menen, Tienen, Halle, Herentals, Gilly, Brugge, Sint-Amandsberg, Lokeren, Laken, Genk, Bergen, Kapellen, Ukkel, Blankenberge, Jette, Maasmechelen, Estaimpuis, Tielt-Winge, Heusden-Zolder, Haccourt, Mechelen Nekkerspoel, Overpelt en Mariakerke.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons