Wibra houdt 36 winkels over voor doorstart – Niet in Ninove

    12 oktober 2020
    De Wibra-vestiging in Aalst

    NINOVE – De discountketen Wibra zal met 36 winkels en 183 personeelsleden een doorstart maken. De vestigingen in Ninove en Geraardsbergen staan niet op deze lijst, wel de winkel in Aalst.

    Wibra België legde donderdag 8 oktober de boeken neer. De dag nadien waren al onderhandelingen gevoerd voor een doorstart in een afgeslankte versie.

    De ondernemingsrechtbank in Dendermonde moet het overnameplan nog formeel goedkeuren. De rechter-commissaris gaf alvast een gunstig advies.

    Winkels

    36 van de 81 winkels en 183 van de 439 personeelsleden kunnen blijven. Voor onze regio is dat in Aalst, maar niet in Ninove en Geraardsbergen. De werknemers, die aan boord blijven, behouden hun loonvoorwaarden.

    Het hoofdkantoor in Temse zou blijven bestaan, net als de volgende winkels: Borgerhout, Merksem, Aalst, Leuven, Geel, Mortsel, Oostende (2), Schaarbeek (2), Luik, Etterbeek, Eeklo, Menen, Tienen, Halle, Herentals, Gilly, Brugge, Sint-Amandsberg, Lokeren, Laken, Genk, Bergen, Kapellen, Ukkel, Blankenberge, Jette, Maasmechelen, Estaimpuis, Tielt-Winge, Heusden-Zolder, Haccourt, Mechelen Nekkerspoel, Overpelt en Mariakerke.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons