Win jouw pop-up winkel in het Ninia Shopping Center

    25 april 2022

    NINOVE – ‘Win your pop-up store’ is bedacht door drie shoppingcenters van AG Real Estate: Shopping Gent-Zuid, Ninia Shopping Center en Galeries St Lambert. Deze wedstrijd laat starters hun winkelconcept uittesten gedurende 4 maand.

    Dankzij ‘Win your pop-up store’ heeft de vorige winnaar CDKN & Friends, in het Ninia Shopping Center zijn bekendheid kunnen uitbreiden en klanten kunnen werven op een nieuwe markt.

    Kandidaturen

    De inschrijvingen voor de nieuwe wedstrijd zijn inmiddels en lopen nog tot 15 mei.

    De kandidaten kunnen zich per e-mail inschrijven, hun project indienen en het shoppingcenter van hun keuze aanduiden: Shopping Gent-Zuid (Gent), Ninia Shopping Center (Ninove) of Galeries St Lambert (Luik).

    Op basis van de volgende criteria gebeurt een eerste selectie:
    – aantrekkingskracht,
    – originaliteit,
    – aanpak,
    – de match met het imago van de betrokken shopping.

    Nadat de resultaten zijn bekend gemaakt, dienen de weerhouden deelnemers uiterlijk op 3 juni een businessplan in.

    Prijs

    De meest relevante en overtuigende ideeën worden vervolgens met de geselecteerde kandidaten besproken.

    De winnaars krijgen een mooi cadeau: het gebruik van een goed gelegen winkelpand van 1 september tot 31 december in een van de gunstigste periodes van het jaar.

    De wens om de lokale handel en nieuwe initiatieven te ondersteunen maakt integraal deel uit van het retailteam van AG Real Estate.

    Sam Perneel (Head of Asset Management Retail): “Door regelmatig nieuwe concepten te verwelkomen in onze shoppings, garanderen we de bezoekers een steeds variërend aanbod. Vandaag is dit een belangrijke troef voor de fysieke verkoop. Tegelijk geven we met ‘Win Your Pop-up’ startende ondernemers de kans om hun winkelconcept quasi zonder risico te testen. Wanneer de test tenslotte positief uitdraait voor alle betrokkenen, is dit de perfecte basis voor een samenwerking op lange termijn. We kijken uit naar de geïnteresseerden.”

    Kortom, de ‘Win your pop-up store’-wedstrijd is een gouden kans voor elke ondernemer om zijn of haar ideeën uit te testen in Shopping Gent-Zuid, Ninia Shopping Center of Galeries St Lambert.

    Info: deelnemers mailen naar winyourpopupstore@agrealestate.eu.

    Galeries St LambertNinia Shopping CenterShopping Gent Zuid.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons