• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Winkelen is winnen in Ninia Shopping Center

  15 oktober 2020

  NINOVE – Als je vanaf dit weekend tot en met 6 november een aankoop doet in het Ninia Shopping Center, maak je kans op een van de vele fantastische prijzen.

  Winkeliers en handelaars merken nog enige aarzeling op bij de consument om fysiek te winkelen. Om die twijfel bij weg te halen, zet ook Ninia Shopping Center mee de schouders onder de Shop & Win-campagne.

  Van zaterdag 17 oktober tot en met vrijdag 6 november ontvangt iedereen, die fysiek komt winkelen in Ninia, een speciale voucher bij elke aankoop. Daarop staat een unieke code die klanten kunnen activeren om kans te maken op een van de vele prijzen (zie link onderaan).

  Prijzen

  Elke week schenkt Ninia aan 10 winnaars een aankoopbon. 1 hoofwinnaar maakt kans op een professionele fotoshoot. Wekelijks is er ook 1 nationale winnaar, die een exclusief prijzenpakket wint ter waarde van € 5.000.

  Kris Van der Veken (shopping manager Ninia): “Je kan steeds heel aantrekkelijke prijzen winnen, zoals een culinaire verwennerij met Wout Bru, een huiskamerconcert door Sioen of een fotoshoot in Ninia. Het loont echt de moeite. Maar in de eerste plaats hopen we natuurlijk dat we met deze actie de mensen opnieuw overtuigen dat het gewoon plezant is om fysiek te komen shoppen. Het is perfect mogelijk om op een verantwoorde manier te genieten van een dagje winkelen. Shoppers moeten opnieuw voelen hoe leuk het is om persoonlijk geholpen te worden bij hun aankoop, genieten van de sfeer of er een leuke uitstap van maken.”

  Campagne

  Deze campagne is een initiatief van de Belgisch-Luxemburgse Raad voor Retail en Winkelcentra (BLSC).

  In totaal nemen 61 shoppingcenters en retailparken in de Belux deel, goed voor meer dan 6.000.000 vouchers en 2.891 deelnemende retailers.

  De actie start zaterdag 17 oktober en loopt nog tot en met vrijdag 6 november 2020.

  Info: Shop&WinNinia evenementen.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons