Wissel van de wacht bij Argenta Ninove

    24 april 2021

    NINOVE – Tibo Van den Abbeele is sinds 13 april 2021 de nieuwe kantoordirecteur van het Argenta-filiaal in Ninove. Hij volgt in die functie An Martens op, die decennialang het kantoor leidde.

    Het was de moeder van An Martens, de voormalige politica Georgette De Kegel, die midden de jaren ’70 het Argenta-kantoor uit de grond stampte.

    We vroegen An hoe het voelt, nu het geslacht Martens-De Kegel er niet meer de lakens uitdeelt.

    Zij blikt terug op haar carrière als Argenta-directeur en licht een tipje van de sluier op over hoe ze haar toekomstige vrije tijd zal invullen.

    De carrière van Tibo Van de Abbeele leest als een droomscenario. Hij liep ooit een schoolstage bij Argenta omdat zijn ouders er klant waren. Na zijn studies ging hij in vaste dienst om er nadien nooit meer weg te gaan.

    Hem vroegen we naar zijn plannen als nieuwe directeur. We peilden ook naar de uitdagingen voor de sector. Trekken de banken resoluut de kaart van het digitaal bankieren of blijft de lokale verankering een belangrijke troef?

    Info: Argenta Ninove.

    JTR

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons