“Ze hadden die mondmaskers zelfs eerder moeten verplichten”

    15 July 2020

    NINOVE – Een rondvraag in het Ninia Shopping Center leverde eensluidende commentaren op: de verplichting om mondmaskers te dragen is een goede maatregel.

    We legden ons oor te luisteren bij shopping manager Kris Van Der Veken: “Die maatregel telt in de winkels en de volledige ruimte van het Ninia Shopping Center. Enkel als je neerzit op het terras om iets te drinken, geldt de verplichting niet. Uiteraard zijn er ook nog de andere maatregelen: handhygiëne, sociale afstand en regelmatig schoonmaken. De klanten beseffen echt, dat wij die inspanningen leveren om hen in alle veiligheid te laten winkelen.”

    De klanten, die wij spraken, zijn het alvast eens met die verplichting. Een dame wees er op dat Spanje zelfs veel strenger is. En voor de zaakvoerder van Leonidas was die verplichting zelfs beter ingegaan bij de heropstart van de winkels. “Maar ik zie toch dat de klanten er zich goed aan houden.”

    Info: Ninia Shopping Center.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons