Zomerse lekkernij: Nienofske Straffe Kaffee Kreim

    04 juli 2023

    NINOVE – De Nienofske Straffe Kaffee heeft een nieuw zomers product: de Nienofske Straffe Kaffee Kreim, in samenwerking met het gekende Ninoofse ijssalon Martinique.

    “Onze Nienofske Straffe Kaffee is voornamelijk een winterdrank”, vertelde ons zaakvoerder Jaro Goubert. “Om deze in de zomer populairder te maken, zocht ik iets nieuw. In ons assortiment hebben we al de Ninive Limoncello, maar ik wou ook iets met de Kaffee. Hiervoor vond ik een samenwerking met een zaak, waar je de Nienofske Straffe Kaffee al kunt drinken: ijssalon Martinique, in Ninove en daarbuiten gekend voor de heerlijke ijscoupes. Voor mij was dit de perfecte samenwerking om de topkwaliteit te garanderen.”

    Bestellen en winnen

    De Nienofske Straffe Kaffee Kreim kun je voor € 14 bestellen op de website.

    Steun je graag carnavalsvereniging NKV Vantauidj Op Tasj, dan kun je ook bestellen via mail nkvvot@hotmail.com. Je kunt op de website eveneens kiezen voor afhalen op zaterdag 29 juli 2023, tussen 10 uur en 16 uur, tijdens de ‘Taarten- & Straffe Kaffee-slag’ van de NKV Vantauidj Op Tasj.

    Als je dit artikel deelt op onze Facebook pagina , maak je kans op een doos Nienofske Straffe Kaffee Kreim van 1 liter. Wij verwittigen de gelukkige zoetekauw.

    Info: Nienofske Straffe Kaffeenkvvot@hotmail.com.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons